Links

Er zijn een heleboel mensen die, vrijwillig of beroepsmatig, veel voor ons hebben gedaan in de periode rondom de geboorte en het overlijden van Loran. Graag noem ik ze hier.

Voor het regelen van de prachtige foto's van onze Loran, in het ziekenhuis en thuis, helemaal kosteloos en wat voelt Melanie goed aan wat ze moet regelen!

Jenny Gerrits, die als verloskundige onvoorstelbaar betrokken is geweest tijdens de zwangerschap, in het ziekenhuis en ook na Loran's overijden.

De geweldige opvang van de gynaecologen in het ziekenhuis in Hardenberg, voor en met name na het overlijden van Loran

Het geweldige team van de NICU, die zo goed voor Loran gezorgd hebben en de OHC, waar wij fantastisch verzorgd werden als ouders

Hendrie Arnold, een uitvaartverzorger uit duizenden, die goed aanvoelde dat we zelf veel wilden doen en ons hierbij goed adviseerde en begeleidde.

Anja Pannen-Ponsteen, een geweldige kraamverzorgster van Navia, die voortreffelijk voor ons gezorgd heeft in de dagen thuis met Loran

Bas Bosscher van Mooicreatie, die na een gesprekje van 20 minuten haarfijn aanvoelde welk beeld wij in gedachten hadden voor de kaart, het symbool voor onze Loran 

Het team van jouwprintshop, die overal goed in mee dacht, van rouwkaart, tot liturgie en de bedankkaart, tot het ontwerp van de grafsteen. Heel fijn!

Fotograaf Marcel Kolenbrander, die vrijwillig via Stichting Still twee keer onze Loran prachtig op de foto heeft gezet en daarna het afscheid heeft gefotografeerd. Zo was de cirkel rond, Marcel.

Martin Boekhout, onzichtbaar op de achtergrond aanwezig, maar van onschatbare waarde voor de film van het afscheid van onze Loran.

Lotte Egberts, die zo graag ook voor onze Loran alle verjaardagstaarten had gemaakt, zoals voor onze andere kinderen altijd doet... heerlijke cup-cakes!

Een mooiere en intiemere ruimte hadden we niet kunnen bedenken om afscheid te nemen van ons prachtige mannetje.